Mijn roeping

Hoi, ik ben Kristel van Duijnhoven! Word ook wel dè planprinses, organisatiemuts, opruimfan en structuurfreak genoemd. Ik houd van structuur, to-dolijstjes, een geordend huis maar vooral ook van overzicht in mijn hoofd dat daardoor gecreëerd wordt. Hierdoor is mijn interesse om mensen te ondersteunen en te coachen bij het opruimen en organiseren van hun huis(houden) ontstaan. Dat ik van mijn talenten mijn werk kon maken, en nu officieel de naam van Professional Organizer draag, blijkt mijn roeping te zijn! Vanaf dat eerste moment ben ik blij en vooral trots dat ik die stap heb gezet om ervoor te zorgen dat ook jij meer rust, ruimte en overzicht in jouw huis en hoofd kan ervaren.

“In kleine stapjes, doelgericht en met een liefdevolle schop onder
je kont zal ik jou begeleiden om je ideale thuis (weer terug) te krijgen.”

Verandering begint bij jezelf

30 mei 2017, een dag die ik nooit zal vergeten en die mijn kijk op het leven veranderde. Ik kwam bij kennis in het ziekenhuis en de eerste die ik aankeek was mijn man met de paniek in zijn ogen. Ik had een hartritmestoornis gehad en kort daarna werd geconstateerd dat ik het Lange QT Syndroom heb, een erfelijke hartritmestoornis. Dan ineens ben je hartpatiënt en een week later werd mijn ICD geplaatst. Voor deze gebeurtenis was ik iemand die altijd iedereen tevreden wilde houden, mezelf nooit op de eerste plek zetten en altijd druk druk druk was. Tel daar nog de slapeloze nachten, die we hadden van onze zoon, bij op en je hebt het recept voor stress en oververmoeidheid. Die bewuste nacht op 30 mei had mijn lichaam mij even duidelijk gemaakt dat de grens was bereikt, tot hier en niet verder. Maar niks gebeurd zonder reden denk ik altijd en dit heeft mij gevormd tot de persoon die ik nu ben. Heb ik ontzettend veel pech gehad 30 mei 2017? Nee ik heb juist zoveel geluk gehad, dat ik er nog ben en dat ik een tweede kans heb gekregen.
Ik ben mij gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, ben zelfs gaan mediteren waar ik voorheen het geduld niet voor had. Ik geniet meer van de kleine dingen, zet mezelf nu regelmatig op de eerste plek en zeg wat vaker nee. Je kan beter een ander teleurstellen dan jezelf! Dat is niet egoïstisch, ik ben gewoon wat liever voor mezelf en doe wat goed is voor mij. Daardoor ervaar ik minder stress en meer rust, en dat voelt toch lekker! Het heeft er ook toe geleid dat ik het heb aangedurfd om voor mezelf te beginnen als Professional Organizer. Een stap die ik voorheen nooit had durven zetten want ik koos altijd voor zekerheid dus voor mijzelf beginnen?! Echt niet! Zo zie je maar dat een negatieve gebeurtenis, je leven positief kan veranderen. Als je niet tevreden bent met wat je hebt, doe er wat aan! Je leeft maar één keer dus neem het heft in eigen handen want het begint echt bij jezelf. Je kan alles kan bereiken wat je wil als je erin gelooft. Hoe spannend, moeilijk of uitdagend dat ook voelt!

Wil jij een verandering teweeg brengen in je huis?

Wie haal je in huis?

Met mijn positieve kijk op het leven en enthousiasme wil ik samen met jou zichtbare resultaten boeken. In kleine stapjes, doelgericht en met een liefdevolle schop onder je kont zal ik jou begeleiden om je ideale thuis (weer terug) te krijgen. Ik ben een integer en eerlijk persoon en zal zorgvuldig omgaan met alle vertrouwelijke gesprekken die wij voeren. 

Je kunt erop vertrouwen dat alles wat we bespreken, en wellicht tegenkomen gedurende het organizingproces, niet verder komt dan jouw voordeur (behalve de spullen die weg moeten ;-)). Als ik jouw Personal Organizer word dan kun je ervan op aan dat ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg. Dit alles met een dosis gezelligheid want er moet ook zeker gelachen worden!

Home sweet home

Thuis ben ik de personal organizer van mijn gezin, bestaande uit mijn man Niels en onze kinderen Tess en Tijn. Dus ik ben ervaringsdeskundige als het gaat om de ballen hoog te houden met een druk werk-, gezins- en niet te vergeten sociaal leven. En nee, niet alles loopt altijd op rolletjes bij mij thuis, mijn kinderen maken er soms ook een bende van en ik heb geen leger aan kabouters die het voor mij opruimen (de kinderen denken van wel overigens). Ik word blij van kleine dingen zoals mijn eigengemaakte cappuccino met een kletskop (liefst het hele pak), een lekkere wandeling of borrelen met vriendinnen, dat zijn mijn genietmomentjes. Maar het allermeest houd ik van uitstapjes met mijn gezin want als de kinderen plezier hebben (en niet tig keer “mama” roepen) dan kom ik ook tot rust en geniet ik met ze mee. Ons fijne huis is voor mij echt mijn thuis want dat is de plek waar het gezellig is, ik tot rust kan komen en vooral kan genieten van mijn gezin, onze families en vrienden over de vloer!

Professional Organizer, Opruimcoach of Personal Organizer?

Regelmatig krijg ik de vraag wat ben jij nu precies? Professional Organizer, opruimcoach of personal organizer? Nou, kiezen is niet nodig, ik kan en doe alles wat onder die drie benamingen valt! De officiële benaming van mijn beroep is Professional Organizer maar omdat mijn werk heel persoonlijk is, draagt mijn bedrijf de naam ‘Personal Organizer Kristel’. De reden hiervan is dat ik een kijkje krijg in iemands huis én leven. Daarom vind ik het heel belangrijk dat er een wederzijdse klik is en klanten zich op hun gemak voelen bij mij.
Ik vind niks leuker dan mensen inspireren, motiveren en leren hoe zij efficiënt en effectief hun huis kunnen opruimen en organiseren. Bij coaching aan huis was ik veel tijd kwijt aan het echt opruimen van spullen maar minder met het delen van mijn kennis.
Gaandeweg heb ik ontdekt dat mijn kracht zit in het overbrengen van mijn kennis in de vorm van online coaching. Ik geef jou concrete en praktische tips & adviezen zodat jij zelfstandig elke gewenste ruimte in huis kan opruimen en organiseren. Ik bied enkel nog online diensten aan en wil mij daar de komende jaren verder in ontwikkelen.

Ben jij op zoek naar meer grip op je huis(houden) en meer rust in je hoofd?

Dan wil ik je hier graag bij helpen door JOUW Personal Organizer te zijn zodat ook JIJ kan ervaren hoe het is om weer overzicht en rust te hebben. Zet jij de eerste stap voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Vanaf 1 november

Ik adviseer en leer jou:

• Hoe je elke gewenste ruimte in huis kan opruimen & organiseren
• Waar je het beste kan beginnen met opruimen
• Hoe je snel en doeltreffend opruimt
• Hoe je beslist wat je wel en niet bewaart
• Hoe je je spullen ordent en een vaste logisch plek geeft
• Hoe je het opgeruimd houdt

Jij voortaan spullen vindt i.p.v. zoekt
Jij meer rust hebt in je hoofd
Jij weer kan genieten en meer woonplezier ervaart in je eigen huis
Je meer tijd hebt voor jezelf en leuke dingen
Jij kan opruimen als een PRO en geen opruimklus meer uit de weg gaat!

Ik adviseer en leer jou:

• Hoe je elke gewenste ruimte in huis kan opruimen & organiseren
• Waar je het beste kan beginnen met opruimen
• Hoe je snel en doeltreffend je opruimt
• Hoe je beslist wat je wel en niet bewaart 
• Hoe je je spullen ordent en een vaste plek geeft
• Hoe je het opgeruimd houdt

  Jij voortaan spullen vindt i.p.v. zoekt
  Jij meer rust hebt in je hoofd
  Jij weer kan genieten en meer woonplezier ervaart in je eigen huis
  Je meer tijd hebt voor jezelf en leuke dingen
  Jij kan opruimen als een PRO en geen opruimklus meer uit de weg gaat

Geverifieerd door MonsterInsights