Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen met Personal Organizer Kristel? Zie jij graag resultaten aan de hand van foto’s? Lees de reviews en bekijk de voor en na foto’s om erachter te komen of jij graag met mij die eerste stap gaat zetten.

"MET DEZE METHODE IS SNEL EN EFFICIËNT OPRUIMEN EEN EITJE!"
Eindelijk goed en systematisch opruimen! Volgens een vast stappenplan het hele huis aanpakken voelt niet langer als een berg waar ik tegen opzie. Met deze methode is snel en efficiënt opruimen een eitje! Kristel legt het goed uit en je kunt altijd vragen stellen via de community of aan haar rechtstreeks. Ik kan het iedereen die twijfelt aanbevelen!

Monique (Online programma)
"DOOR HET WERKEN MET KRISTEL HEB IK MEER STAPPEN GEZET DAN IK ALLEEN HAD KUNNEN DOEN !"
Opruimen vormt een rode draad door mijn leven. Ik vind het lastig om afscheid van spullen te nemen en om spullen optimaal te organiseren. Ik heb de lat hoog liggen. Als je een kijkje kon nemen in mijn huis en kasten zou je niet direct snappen waarom ik de hulp van Kristel ingeschakeld heb. Mijn doel was: ‘opruimen zonder overeten’. Organiseren, opruimen, spullen wegbrengen… het lukt me wel, met vlagen, maar zelden of nooit zonder een eetbui. Nu is Kristel een Personal organizer en geen psycholoog of therapeut. Werken met haar heeft niet voorkomen dat ik ging eten door (opruim)stress, dat is iets wat ik op een andere manier aan moet pakken. Maar er is wel een solide basis gelegd om de volgende ruimtes aan te pakken. Ik ben ontzettend blij met de opgeruimde zolder waar ik een meditatie/yogahoek heb gecreëerd. Door het werken met Kristel ben ik langer in beweging gebleven en heb ik meer stappen gezet dan ik alleen had kunnen doen. Dank je wel!

Angela (Online 1 op 1 coaching)
"KRISTEL HEEFT MIJ LATEN ZIEN DAT IK HET ALLEMAAL ZELF KAN MET DE JUISTE HANDVATEN!"
Ik heb de 1 op 1 online cursus gedaan bij Kristel. In verband met mijn verhuizing was ik op zoek naar een manier van opruimen die werkt. Ten eerste een zeer fijn contact met Kristel, ze heeft mij laten zien dat ik het allemaal zelf kan met de juiste handvaten. Ik heb van haar een systeem geleerd voor het opruimen en organiseren van mijn huis. Mijn keukenkastjes zijn nu logisch ingedeeld en dat geeft heel veel rust. Vorige week aan de schuur begonnen en door het systeem toe te passen, de klus geklaard. Heel fijn, echt een aanrader als je graag meer rust en ruimte in je huis en je hoofd wil krijgen.

Jolanda (Online 1 op 1 coaching)
"DE ONLINE GROEPSCOACHING MET DE ANDERE CURSISTEN WERKTE MOTIVEREND EN STIMULEREND!"
De online groepscoaching met de andere cursisten werkte motiverend en stimulerend, doordat we veel patronen en valkuilen herkenden en elkaar tips konden geven tijdens de sessies en in de groepsapp. Daarnaast met een mooi verzorgd huiswerkboek en duidelijke toelichting van Kristel krijg je stap voor stap meer inzicht in het opruim-proces. Hierdoor kun je effectiever én efficiënter opruimen.

Irene (Online Groepscoaching)
"KRISTEL WEET OP EEN ENTHOUSIASTE WIJZE HAAR KENNIS OVER TE BRENGEN EN JE TE MOTIVEREN!"
Wat even ik blij dat ik de stap gezet heb om mee te doen aan Kristel’s online groepscoaching “in 6 stappen een opgeruimd huis”! Kristel weet op enthousiaste wijze haar kennis over te brengen en je te motiveren om op een grondige manier aan de slag te gaan. Hoewel ik veel dacht te weten (en gelezen/geluisterd had over opruimen) heb ik toch een hoop inzichten gekregen én gedurende de cursus een hoop werk verzet met zichtbaar resultaat! Aanrader dus!

Esther (Online Groepscoaching)
"IK HEB GEWOON ZIN OM MIJN HELE HUIS AAN TE PAKKEN!"
Ik heb de groepstraining online gevolgd en dacht dat ik al heel veel wist. Maar ik heb echt onwijs veel gehad aan alles wat Kristel mij heeft geleerd. Super om te doen en vooral om mee verder te gaan in de toekomst, ik heb er gewoon zin om mijn hele huis aan te pakken!

Linda (Online Groepscoaching)
"MIJN GROOTSTE INZICHT: OPRUIMEN IS VEEL MEER DAN ALLEEN MAAR SPULLEN OPBERGEN!"
Ik heb meegedaan met de online groepscoaching "in 6 stappen een opgeruimd huis". Ik vond het een leuk, gezellig maar vooral inspirerend traject. Kristel is heel enthousiast en neemt je mee in het opruimproces waardoor je gewoon zin krijgt om aan de slag te gaan. De groep sessies werkten voor mij erg motiverend en ik vond het ook leuk om elkaars resultaten te zien. Mijn grootste inzicht: opruimen is veel meer dan alleen maar spullen opbergen!

Daisy (Online Groepscoaching)
"WAAR IK EERST DACHT DAT IK HET NIET KON, HAD IK IN EEN HALF UUR MET BEHULP VAN KRISTEL AL 14 KLEDINGSTUKKEN WEGGEGOOID. "
Kristel is een heel fijn en warm mens waar je graag samen mee wilt werken. Het voelt namelijk erg vertrouwd en ik denk dat dat de basis is om iemand mee te laten helpen je huis en je gedachten te ordenen. We hebben alle stappen doorgenomen over het opruimen, opbergen, weggooien en onderhouden van je spullen en dit ook in de praktijk uitgevoerd. Waar ik eerst dacht dat ik dit niet kon, had ik in een half uur met de hulp van Kristel al 14 kledingstukken weggegooid. Ook hielp zij mij enorm met het veranderen van mijn mindset. Dat is voor mij ook erg belangrijk als ik iets wil weggooien. Kortom, een super fijne ervaring!

Claire (Online coaching 1 op 1)
"IK VOND DE ONLINE COACHING FIJN OMDAT HET ZO FLEXIBEL IS."
Ik vond de online coaching fijn omdat het zo flexibel is. De samenwerking met Kristel was prettig, aangenaam om mee te praten en voelde vertrouwd. Ze heeft goed doorgevraagd naar mijn doelen zodat voor mij ook helder werd wat mijn eindpunt moest zijn. Kristel was mijn stok achter de deur en heeft mij dat zetje gegeven om op te gaan ruimen. Ik heb veel tips gehad en kon daarmee zelfstandig aan de slag gaan met nog contactmomenten tussendoor. Vooral haar advies om niet meer te zeggen ‘ik kan niet opruimen, ik kan niets wegdoen’ heeft mij doen inzien dat dat geen helpende gedachten is. Het mailtje met de flowchart, tips en opruimborden vond ik erg leuk. Ik heb mijn opruimdoel behaald!

Kathleen (Online coaching 1 op 1)
"ALS IK DE KAST NU OPENTREK DAN KRIJG IK TELKENS EEN BLIJ GEVOEL."
Ik vond het fijn om voordat we daadwerkelijk begonnen jouw werkwijze te bespreken. Ik gaf aan dat de voorraadkast echt een puinhoop was. Je had goed in de gaten dat ik daar erg tegenop zag want daar moest ik van jou mee beginnen. Ik ben zo blij dat die kast nu helemaal opgeruimd is en er zo overzichtelijk uit ziet. Als ik de kast nu opentrek dan krijg ik telkens weer een blij gevoel. Niet alleen zijn de keukenkastjes opgeruimd maar ook in mijn hoofd voelt het zo. Dat had had ik echt even nodig. Een personal organizer helpt je dus ook om je hoofd lekker leeg te maken!

Djamalia
"KRISTEL HOUDT NET ALS IK VAN AANPOTEN EN IN PAAR SESSIES WAREN WE KLAAR ."
Hoe gestructureerd ik businesswise ben, zo chaotisch is mijn huis. Kristel was voor mij dé oplossing om daar orde in te krijgen. Van de knutsel/spelletjeskast, tot onze garage, kledingkast en zolder. Naast rust in huis geeft het me ook rust in mijn hoofd dat er nu overzicht is en ik niks meer lang hoef te zoeken. Kristel houdt net als mij ook van aanpoten en in een paar sessies waren we klaar. Het is fijn met haar samenwerken, ze vraagt goed door wat mijn wensen zijn en voelt goed aan wat ik (niet) wil. Kortom: prettig en kundig persoon die ook streng is wanneer het nodig is. Ik beveel haar van harte aan als je je huis op orde wilt krijgen en je er zelf maar niet aan toe komt.

Saskia
"IK VOND DE SAMENWERKING ERG FIJN EN HEB VEEL GELEERD."
Al jaren liep ik rond met het idee om ons huis, waar we wonen met 4 kids eens grondig op te gaan ruimen. Maar waar ga je beginnen. Het kennismakingsgesprek met Kristel voelde goed en de afspraak om te beginnen werd ingepland. Vol enthousiasme begonnen we aan de kelder. Vuilniszak na vuilniszak werd gevuld met spullen die weg konden. Menig keer kwam ik dingen tegen die ik toch al langer kwijt was en opnieuw had aangeschaft. Tijdens het opruimen gaf Kristel allerlei tips en ideeën. De kelder is volledig onherkenbaar geworden. Alles staat netjes geordend en gesorteerd bij elkaar. Er is overzicht en zie ik precies wat we in huis hebben. Na de kelder ben ik vol enthousiasme door gegaan en voor het eerst denk én voel ik dat een opgeruimd huis een opgeruimd hoofd is. En tuurlijk moet je het opruimen zelf doen. Een ander kan niet bepalen of iets waardevol voor je is. Maar door tips en ideeën van Kristel ging het een stuk makkelijk. Het is heel fijn dat Kristel geen oordeel vormt over je of commentaar heeft, maar echt hulp biedt. Ik vond de samenwerking erg fijn en heb veel geleerd.

Monique
"EINDELIJK WEG MET MIJN UITSTELGEDRAG."
Ik vond de samenwerking met Kristel heel erg prettig. Eindelijk weg met mijn uitstelgedrag en aan de slag waar ik normaal geen tijd voor heb/neem. Ik wist niet waar ik moest beginnen en Kristel heeft mij geleerd te starten op de plek die bij het meeste irriteert en dat was een openbaring. Ik vind het super fijn dat al mijn bakjes gelabeld zijn en dat ik weet wat erin zit en overzicht heb.

Ingrid
Previous slide
Next slide
Schuif met je muis of slide met je vinger (mobiel/tablet) om de metamorfoses te zien.
voor rokjes na rokjes
voor kelder na kelder
voor badkamer na badkamer
voor spelletjes na spelletjes

Vanaf 1 november

Ik adviseer en leer jou:

• Hoe je elke gewenste ruimte in huis kan opruimen & organiseren
• Waar je het beste kan beginnen met opruimen
• Hoe je snel en doeltreffend opruimt
• Hoe je beslist wat je wel en niet bewaart
• Hoe je je spullen ordent en een vaste logisch plek geeft
• Hoe je het opgeruimd houdt

Jij voortaan spullen vindt i.p.v. zoekt
Jij meer rust hebt in je hoofd
Jij weer kan genieten en meer woonplezier ervaart in je eigen huis
Je meer tijd hebt voor jezelf en leuke dingen
Jij kan opruimen als een PRO en geen opruimklus meer uit de weg gaat!

Ik adviseer en leer jou:

• Hoe je elke gewenste ruimte in huis kan opruimen & organiseren
• Waar je het beste kan beginnen met opruimen
• Hoe je snel en doeltreffend je opruimt
• Hoe je beslist wat je wel en niet bewaart 
• Hoe je je spullen ordent en een vaste plek geeft
• Hoe je het opgeruimd houdt

  Jij voortaan spullen vindt i.p.v. zoekt
  Jij meer rust hebt in je hoofd
  Jij weer kan genieten en meer woonplezier ervaart in je eigen huis
  Je meer tijd hebt voor jezelf en leuke dingen
  Jij kan opruimen als een PRO en geen opruimklus meer uit de weg gaat

Geverifieerd door MonsterInsights